O nama

Agencija ZG NEKRETNINE licencirana je agencija za promet nekretnina koja posluje u sklopu firme Cerić nekretnine j.d.o.o Zagreb.

Sukladno zakonskim uvjetima agencija posluju temljem rješenja nadležnog Ministarstva gospodarstva te upisa u registru posrednika u prometu nekretnina pri HGK, te je osigurane od rizika pri osiguravajućem društvu JADRANSKO OSIGURANJE d.d.

Želja nam je postati jedna od vodećih agencija na području poslovanja nekretninama na području cijele RH. Svoje usluge trudimo se pružati po najvišim standardima u posredovanju prometom nekretnina te posebnu pažnju poklanjamo svakom klijentu bez obzira na obim potrebne usluge.

U sklopu agencije posluju osobe s položenim stručnim ispitom za agenta posredovanja u prometu nekretnina pri Hrvatskoj Gospodarskoj komori.

Poslovanje agencija ZG NEKRETNINE usklađeno je sa novim Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina Republike Hrvatske te posjedujemo licencu za rad.

Naša usluga obuhvaća:
  • Razgledavanje i prezentaciju nekretnina
  • Prikupljanje i provjeru sve potrebne dokumentacije za sklapanje pravnog posla
  • Upis vlasništva u zemljišnim knjigama
  • Predaju potrebne dokumentacije na poreznu upravu radi razreza poreza na promet nekretnina
  • Pravno savjetovanje u svezi kupoprodaje nekretnine

 

Naš najveći moto su zadovoljni klijenti koji su zahvaljujući našem angažmanu pronašli svoj dom te nam se redovito obraćaju i preporučuju svojim obiteljima i prijateljima.